200 g Elfo sulaa voita
2 dl Elfonkuola sokeria
2 rkl Elfo siirappia
1 Elfonmuna keltuainen
5 dl Elfon jalka jauhoja
1 rkl Elfon vaniliinisokeria
2 tl soodaa
Vaahdota Elfo sulaa voi,Elfonkuola sokeri ja Elfo siirappi. Lisää Elfonmuna keltuainen ja
jauhoseos. Leivo 6 pellin levyistä tankoa.
Jätä väliin reilusti tilaa. Paista 175 asteisessa Elfouunissa n. 15 min. Leikkaa heti jäähdyttyä
Elfoveitsellä viipaleiksi.
Organisaatio XIII
Xemnasin juustokakku
810 annosta
AineksetPohja
15 Digestive-keksiä
75100 g voita tai margariinia
Täyte
2 dl maitorahkaa
2 dl ranskankermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Koristelu
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1/2 l tuoreita tai pakastettuja marjoja
4 dl laimennettua mehua, mielellään samanmakuista kuin marjat
Murskaa keksit, sulata rasva ja sekoita se keksimurskan joukkoon. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Kiehauta 1 dl ranskankermaa ja hyytelösokeri Multi ja keitä puoli minuuttia. Sekoita joukkoon loput ranskankermasta ja maitorahka. Levitä täyte pohjan päälle. Pane jääkaappiin jähmettymään.
Sekoita mehu ja hyytelösokeri Multi kattilassa ja keitä puoli minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Levitä marjat (isot marjat, kuten mansikat, halkaistuina tai viipaloituina) täytteen päälle. Levitä hyytelö marjojen päälle.
Säilytä juustokakkua jääkaapissa.
(kunnes saix tulee ja pistää poskeensa)
Xigbarin piraattikakku
noin 10 palaa
Ainekset3 munaa
2 dl sokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl kuumaa vettä
voita tai margariinia
korppujauhoja
Täyte
2 dl hilloa
Koristelu
2 dl kuohukermaa
keltaista elintarvikeväriä
100 g tummaa suklaata
erilaisia makeisia
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele ja jauhota pyöreä irtopohjavuoka, jonka halkaisija on noin 22 cm.
2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahdon joukkoon. Lisää kuuma vesi.
3. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskiosassa noin 30 minuuttia.
4. Leikkaa kakku kahteen osaan ja levitä haluamaasi hilloa alaosan päälle. Nosta yläosa päälle.
5. Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi. Säästä hieman kermavaahtoa partaa varten ja värjää loput keltaiseksi karamellivärillä. Levitä keltaiseksi värjätty kermavaahto kakun päälle. Pursota sen jälkeen valkoinen vaahto parraksi ja koristele kasvot makeisilla.
6. Piirrä hatun ääriviivat leivinpaperille. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Levitä sulatettu suklaa ääriviivojen sisäpuolelle. Anna kovettua. Laita hattu kakun päälle. Voit tehdä hatun myös kaakaojauheella värjätystä marsipaanista.
Älkää unohtako arpeavasempaan poskeen ja silmälappu oikeaan
Xaldinin kääretorttuli
12 palaa
AineksetPohja
3 kananmunaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
2 rkl kiehuvaa vettä
Täyte
3 dl kuohukermaa
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g raastettua suklaata
46 banaania
Koristeluun
Dansukker Tomusokeria
Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään ja lisää varovasti taikinaan yhdessä veden kanssa. Kaada taikina voidellulla ja leivitetyllä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista uunin keskiosassa 250 asteessa noin 5 minuuttia. Ripottele sokeria kakkupohjan pinnalle ja kumoa pohja paperin päälle.
Vatkaa kerma, hyytelösokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon raastettu suklaa. Levitä kermavaahto pohjan päälle. Kuori banaanit ja aseta ne kahteen riviin pohjan päälle. Kääri torttu rullalle. Sirottele pinnalle tomusokeria.
lisää tulee myöhemmin